Oeps, deze browser wordt niet meer ondersteund.
Verouderde browsers kunnen jouw computer blootstellen aan veiligheidsrisico's. Om de beste ervaring te krijgen met het gebruik van onze site, kan je best werken met een nieuwere browser. Klik op één van de icoontjes om een nieuwe browser te installeren.
Nica Home Projects - Interieurarchitect Ninove

Ervaringen

Hans & Sandy (Oostakker - Gent)

Ruth is niet alleen een fantastische binnenhuisarchitecte maar ook iemand die écht van aanpakken weet. De verbouwing van een ganse benedenverdieping naar een eigentijdse strakke leefomgeving met oog voor zowel gezelligheid als functionaliteit was onze grote wens. Het resultaat is verbluffend: hier konden we vroeger alleen maar van dromen. 

En eerlijk... we hadden op voorhand ook nooit gedacht dat dat alles zo vlekkeloos zou verlopen. Na het bespreken van onze voorkeuren en wensen nam Ruth écht alles in handen (en dus uit onze handen). Stap voor stap werden we door het proces geloodst en alles werd zorgvuldig op elkaar afgestemd. Heerlijk om te kunnen vertrouwen op iemand die de coördinatie voor de volle 100% op zich neemt. 

Ruth: hartelijk dank voor de superfijne samenwerking! 

Groetjes,

Thomas en Veerle (Velzeke - Zottegem)

We leerden Ruth kennen na contact op de BIS-beurs. Via de website hadden we reeds leuke ontwerpen gezien en reeds bij de eerste ontmoeting klikte het goed. 

Als absolute leken zonder enige (ver)bouwervaring waren wij op zoek naar iemand die naast een goed ontwerp ook een werfopvolging kon voorzien en daarenboven kwalitatieve stielmannen kon adviseren. Na verschillende malen uitgebreid overleg slaagde Ruth erin om uit onze soms vage en wat warrige ideeën een mooi ontwerp te puren. 

Bij de uitvoering van de werken volgde Ruth zoals afgesproken alles goed op. Door het regelmatige samenwerken met haar ‘vaste’ stielmannen was er een vlot verlopen van de werken met ook een snel oplossen van de onverwachte problemen. Ook bij deze onverwachte problemen komt de creativiteit van Ruth naar boven. 
Finaal zijn we zeer tevreden van het resultaat en de samenwerking met Ruth.

Vanessa en Koen (Denderleeuw)

Voor onze verbouwing van de volledige benedenverdieping kozen we er meteen voor om te werken met een binnenhuisarchitect. We hadden beiden geen ervaring met bouwen of verbouwen en omdat we van plan waren “all the way” te gaan, wilden we professioneel advies.

Het voordeel van werken met Ruth is dat zij duidelijk wél heel wat ervaring heeft. Niet alleen in het inrichten van het huis maar vooral ook in het samenwerken met aannemers.

 Voor de inrichting van het huis is de meerwaarde van Ruth dat zij zowel een analytische als een conceptuele en esthetische benadering biedt en dat je verschillende versies als mogelijk eindresultaat op plan krijgt. Daar kan je één plan uit kiezen of je kan elementen van de verschillende plannen samenvoegen (of je vult aan wat je wil) in overleg tot je huis die “thuis” wordt waar ze naar streeft. Plus: die mooie professionele plannen doen je dromen en geven je vertrouwen.

Voor het samenwerken met de aannemers is de meerwaarde van Ruth dat ze de klappen van de zweep kent. Ze weet hoe ze mensen moet aanpakken en ze spreekt ook de juiste taal om de dingen gedaan te krijgen. Zelf hadden we geen tijd om alles op te volgen zoals het hoort (met ieder een fulltime job lukt dat gewoon niet) en dan is het beter om met een gerust hart alles aan Ruth over te laten. Ze maakt er een erezaak van om ook de details afgewerkt te krijgen zoals het hoort!

Mijn advies is: ga je grondig verbouwen, twijfel dan niet en leg je droom in de handen van Ruth!

Gudrun en Guy (St Pieters Leeuw)

Wij hebben Ruth voor het eerst ontmoet op de Bisbeurs in Gent.

We kwamen hier naartoe omdat we onze keuken wilden vernieuwen maar we wisten niet goed hoe of waar te beginnen.

We geraakten in gesprek en Ruth stelde voor om eens langs te komen bij ons thuis om de situatie ter plekke te kunnen bekijken.

Zij zag al snel enkele mogelijkheden en kansen en bracht ons op ideeën die wij nooit zelf bedacht zouden hebben. Hierna begon onze samenwerking: Ruth luisterde naar onze wensen en begon het één en ander uit te tekenen. We bespraken de voorstellen, Ruth paste haar ontwerpen aan.

Na deze fase werden de nodige stielmannen gezocht. Ruth verzorgde de contacten en nam de planning voor haar rekening. Op die manier werd ons heel wat stress en extra werk uit handen genomen. Tijdens de werken volgde zij alles goed op. Waren er dan nooit problemen? Oh jawel hoor, maar Ruth trachtte steeds voor een vakkundige en efficiënte oplossing te zorgen.

Je kon voelen dat de stielmannen respect voor haar hebben en haar beschouwen als iemand die weet waarover ze praat. Ze kent haar vak, zoveel is zeker. In de afwerkingsfase gaf Ruth ons ook nog zeer nuttige tips, zoals kleuradvies, en bezorgde ze ons adressen waar we terecht konden voor passende meubels en gordijnen.

De verbouwing is ondertussen een half jaar achter de rug en we genieten elke dag van onze nieuwe woonruimte. Onze keuken is immers veel meer dan een keuken geworden. Met dank aan Ruth!

Christiane (Tollembeek)

Hello Ruth,  

Nogmaals bedankt voor je vakkundige uitleg.  Je spontanïteit en je vriendelijkheid creëren onmiddellijk ’n band en ook vertrouwen.  
Heb bouwplannen probleemloos teruggevonden, ze liggen voor je klaar.  

Prettig en zonnig weekend !!
Vriendelijke groetjes,  

Mieke (Voorde - Ninove)

Dag Ruth,  

Alles vlot verlopen. Het ziet er goed uit. Heel content. Heb jouw contact gegevens doorgegeven aan iemand die was komen kijken.

Voor de rest leggen we nu de oprit aan en is de tuin achteraan ook helemaal anders.
Mocht je nog een willen komen kijken, meer dan welkom!

Heel erg bedankt voor alles! Topie.
Mvg,