Oeps, deze browser wordt niet meer ondersteund.
Verouderde browsers kunnen jouw computer blootstellen aan veiligheidsrisico's. Om de beste ervaring te krijgen met het gebruik van onze site, kan je best werken met een nieuwere browser. Klik op één van de icoontjes om een nieuwe browser te installeren.
Nica Home Projects - Interieurarchitect Ninove

A passion for designing your new place

Uw interieur zegt heel veel over u en daarom is de inrichting van uw woning zo belangrijk. Met het juiste interieuradvies kan u van uw huis een echte thuis maken. Een professionele restyling van uw interieur gebaseerd op kleuren die bij u passen blijft een succesvolle investering. Jaren later vindt u uw interieur nog steeds mooi.   

Realisaties

Nica Home Projects is fier op haar projecten. De resultaten? Die delen we heel graag met jou. Neem een kijkje achter de schermen.

Over Nica

Interieurontwerp en advies van A tot Z. Nica Home Projects gaat net dat stapje verder en werkt jouw project tot in de kleinste details uit.

Ervaringen

Lees je graag wat anderen te zeggen hebben over Nica Home Projects? We laten graag enkele tevreden klanten aan het woord.

Verhaal

Binnenhuisarchitecte Ruth heeft een passie voor interieurarchitectuur. Volledig op maat en 100% volgens uw wensen, dat is haar doel.

Een aantal vragen voor u al beantwoord

Uw woning vernieuwen of verbouwen roept natuurlijk heel wat vragen op. Het is niet mogelijk om al uw vragen onmiddellijk te beantwoorden. Daarom bundelden we de meest gestelde vragen  reeds voor u.