Oeps, deze browser wordt niet meer ondersteund.
Verouderde browsers kunnen jouw computer blootstellen aan veiligheidsrisico's. Om de beste ervaring te krijgen met het gebruik van onze site, kan je best werken met een nieuwere browser. Klik op één van de icoontjes om een nieuwe browser te installeren.
Nica Home Projects - Interieurarchitect Ninove

In het hart van creativiteit en design, begint het verhaal van Nica Home Projects. Een verhaal doordrenkt van passie, waar elke ruimte een canvas is en elke klant een hoofdstuk vertegenwoordigt. Laat me je meenemen op een reis door de inspirerende wereld van ons ontwerpburo.

Het begint met Ruth, de drijvende kracht achter creativiteit en design bij Nica Home Projects. Ruth is niet alleen een gepassioneerd interieurarchitect, maar ook een toegewijde moeder en een trotse echtgenote. Met een warm hart voor dieren en een enthousiaste geest brengt Ruth unieke perspectieven en levendige energie naar elk project.

Als moeder van twee jongens weet Ruth als geen ander hoe belangrijk het is om een huis te creëren dat niet alleen mooi is, maar ook praktisch en leefbaar. Haar ontwerpen weerspiegelen een harmonieuze balans tussen stijl en functionaliteit, waardoor ruimtes ontstaan waar het hele gezin zich thuis voelt.

Ruth's reis begon in de wereld van interieurontwerp, waar ze niet alleen esthetiek en functionaliteit leerde balanceren, maar ook ontdekte hoe een goed ontworpen ruimte een diepgaande impact kan hebben op levenskwaliteit. Haar creativiteit kreeg vleugels terwijl ze werkte aan diverse projecten, variërend van stijlvolle stadswoningen tot gezinsvriendelijke huizen.

Voorafgaand aan haar tijd bij Nica Home Projects heeft Ruth 8 jaar lang haar passie voor design geïnvesteerd in een meubel designzaak. Hier heeft ze een schat aan ervaring opgedaan, waardoor haar begrip van meubelstijlen en materialen nog dieper is geworden waarna Ruth besloot haar eigen pad te volgen. Ze wilde een plek creëren waar de persoonlijke verhalen van mensen werden omgezet in tastbare, prachtige ontwerpen. Zo ontstond Nica Home Projects, een ruimte waar passie en professionaliteit samenkomen.

Elk project bij Nica Home Projects begint met een verhaal - jouw verhaal. Ruth zet zich in om elk detail vast te leggen, om de essentie van wie je bent en wat je nodig hebt in je leefruimte te begrijpen. Het ontwerpproces is een dialoog, een creatieve samenwerking waarin jouw wensen en dromen centraal staan.

Elk ontwerp vertelt een uniek verhaal. Het gaat niet alleen om kleuren, texturen of meubels; het gaat om het creëren van een thuis dat resoneert met jouw ziel. Het is een reis van concept tot realiteit, waarbij elke stap doordacht wordt genomen en elke beslissing bijdraagt aan het weven van een verhaal dat alleen van jou is.

Bij Nica Home Projects gaat het verhaal verder, omdat elke realisatie niet alleen het einde van een project markeert, maar ook het begin van een nieuw hoofdstuk in jouw leven. Een hoofdstuk waarin je omringd wordt door schoonheid, comfort en de unieke weerspiegeling van wie je bent.

Laat ons samen het verhaal van jouw ruimte schrijven. Nica Home Projects, waar ontwerp en verhaal samenkomen, en waar jouw thuis een hoofdstuk van betekenis wordt.


Deel uw woondromen met Nica Home Projects

Samen gaan we op zoek naar uw ideale sfeervolle leefomgeving.