Oeps, deze browser wordt niet meer ondersteund.
Verouderde browsers kunnen jouw computer blootstellen aan veiligheidsrisico's. Om de beste ervaring te krijgen met het gebruik van onze site, kan je best werken met een nieuwere browser. Klik op één van de icoontjes om een nieuwe browser te installeren.
Nica Home Projects - Interieurarchitect Ninove

ONTWERP

COÖRDINATIE

INTERIEURBURO

Nica Home Projects legt zich toe op interieuradvies, interieurontwerp en interieurcreatie en biedt mooie en functionele interieuroplossingen.

Ruth brengt sfeer in uw ruimtes via een samenspel van passende raamdecoratie, kleuren, tapijten, verlichtingsarmaturen, meubelen en accessoires. Haar doel? Alles samen te brengen tot één perfect tijdloos geheel, volledig toegespitst op uw wensen en stijl.

Ontwerp

Voor grotere veranderingen is een uitgebreider interieurontwerp op zijn plaats. Indeling en styling creëren een eenheid van functionaliteit, sfeer en architectuur.

Meegenomen? Nica Home Projects visualiseert uw woon- en interieurwensen in een 3D-voorontwerp dat uw plannen meteen visueel en concreet toont. Ruth kan hiervoor met uw architect samenwerken.

Coördinatie

Uw interieur zegt heel veel over u en daarom is de inrichting van uw woning zo belangrijk. Met het juiste interieuradvies kan u van uw huis een echte thuis maken. Een professionele restyling van uw interieur gebaseerd op kleuren en materialen die bij u passen blijft een succesvolle investering. Jaren later vindt u uw interieur nog steeds mooi.   

Hoe gaat Nica Home Projects te werk?

1
We komen bij u langs voor een kijkje en een verkennend gesprek. We luisteren vooral naar uw wensen en dromen.
2
We maken een ontwerpstudie met aandacht voor esthetiek,  ergonomie, functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid.
3
Na uw feedback volgt een definitief ontwerp, beschrijving van de werken en de gedetailleerde  offerte.
4
Bij goedkeuring, leggen we een zo juist mogelijke uitvoerings-, leverings- en montageplanning vast.
5
We verzorgen de projectbegeleiding, zien nauwgezet toe op timing en volgen de werf op, tot en met de definitieve oplevering.