Oeps, deze browser wordt niet meer ondersteund.
Verouderde browsers kunnen jouw computer blootstellen aan veiligheidsrisico's. Om de beste ervaring te krijgen met het gebruik van onze site, kan je best werken met een nieuwere browser. Klik op één van de icoontjes om een nieuwe browser te installeren.
Nica Home Projects - Interieurarchitect Ninove

Waarom is een goede planning voor uw interieurproject belangrijk voor uw gemoedsrust?

Een goede planning van uw interieur- of renovatieproject is enorm belangrijk. Want als u exact weet op welke dag de muren eruit gaan, de plamuurder en schilder komen, de nieuwe meubeltjes worden geleverd … dan pas kan u spreken van rust, zelfs van gemoedsrust. Gemoedsrust is belangrijk in élke fase van het leven, maar zeker wanneer u in een verbouwing of renovatie zit. Samenwerken met een interieurarchitect die niet alleen goed werk levert, maar ook een degelijke werk- en werfplanning opstelt, is eigenlijk van levensbelang.

Verbouwen, restylen of renoveren zonder een goede planning? Niet aan te bevelen.

Goede planning interieurproject is basis

Herkent u zichzelf een beetje in de volgende beschrijvingen? U leidt een druk professioneel leven en hebt weinig tijd. U bent een perfectionist die de werken graag goed opgevolgd ziet, tot in de kleinste details. U wilt dat er zo weinig mogelijk fout gaat tijdens de werffase. U geeft de voorkeur aan één enkel aanspreekpunt, één contactpersoon die de werken perfect coördineert en alle details even sterk apprecieert. U beschikt graag over werfverslagen, meetstaten en planningen. U kunt onverwachte negatieve verrassingen tijdens de werffase missen als kiespijn ...

Maar u bent ook gewoon menselijk

U bent ook één van de velen die zijn kostbare tijd liever besteedt aan andere zaken dan aan werfopvolging en -coördinatie. Iemand die zijn tijd liever investeert in het werk of de kinderen in plaats van urenlang met aannemers en leveranciers over uw project te discussiëren. U bent toch ook voorstander van een stressloze verbouwing of renovatie? Zeker wanneer u geen enkele kennis hebt van of ervaring met de bouw.

Voor een goede planning van uw interieurproject zit u goed bij Nica Home Projects

Als enige aanspreekpunt coördineer en volg ik — als binnenhuisarchitect — uw interieurproject tot in de perfectie op. Het team waarmee ik samenwerk bestaat uit vakmensen eerste klas. Dat team stel ik steeds samen op maat van uw project, wensen en verlangens. Stuk voor stuk zijn het goede en betrouwbare vaklui die  van hun werk houden. Die altijd hoogstaand kwalitatief werk afleveren en trots zijn op wat ze doen. In mijn uitvoeringsplannen ziet u alle details opgelijst staan voor een perfecte uitvoering. Bovendien bezorg ik u regelmatig updates over uw project en schiet ik razendsnel in actie mocht zich een situatie voordoen die een dergelijke directe actie vereist. Ik houd u ook op de hoogte van uw project via maandelijkse financiële rapporten.

En u? U hebt gemoedsrust en kan op de beide oren slapen

Renovatieplannen? Verbouwingsplannen? Op zoek naar een nieuwe wooninrichting? Wilt u samenwerken met een interieurarchitect die u een gedetailleerde planning interieurproject voorstelt van a tot z? Neem dan contact met me op.