Nica Home Projects - Interieurarchitect Ninove

Opfrissing living

NA DE OPFRISSING VAN DE LIVING

De ruimte was groot genoeg om er nog een extra functie aan toe te voegen "een thuis werkplek". Een ruime opbergwand werd gecreëerd waar onmiddellijk 3 functies in vervat werden: hoge dressoir, haard en een scheiding in de ruimte. Praktisch en esthetisch op een mooie manier gecombineerd.

VOOR DE OPFRISSING VAN DE LIVING

Een gezin woont al jaren in dezelfde ruimte en heeft zin in iets anders. Ze kiezen dus resoluut voor een opfrissing van de living. Want dat is toch de plek waar ze een groot deel van hun tijd doorbrengen? Hoog tijd dus om hun leefruimte mooier en gezelliger te maken. Ze doen daarvoor een beroep op Nica Home Projects.

Nadat we een aantal jaren geleden onze benedenverdieping hadden uitgebreid met een veranda wisten we niet goed hoe we de bijgekomen ruimte optimaal konden benutten om er een evenwichtig geheel van te maken met de rest van de bestaande woonruimte. Kort daarna ben ik ook gestart als zelfstandig vertaler en had ik nood aan een volwaardig bureau. Eetplaats, zitplaats, bureau, lichtjes gescheiden van de rest van de woonruimte, hoe gingen we dat aanpakken?