Nica Home Projects - Interieurarchitect Ninove

Metamorfose benedenverdieping

 

EEN METAMORFOSE

Een buitengewone transformatie heeft het gelijkvloers van dit huis ondergedompeld in een geheel nieuwe wereld van stijl, functionaliteit en verfijning. Elke hoek ademt een vernieuwde energie uit, en elke ruimte vertelt nu een uniek verhaal van transformatie.

Een geraffineerd kleurenpalet vormt de basis, waarbij gedurfde accenten harmonieus samenkomen met rustgevende tonen. De ruimte is doordrongen van natuurlijk licht dat speels danst over zorgvuldig uitgekozen materialen.

De meubels zijn zorgvuldig gekozen om functionaliteit en esthetiek in evenwicht te brengen. Moderne lijnen en comfortabele details komen samen in een samenspel van vorm en comfort.

De keuken straalt nu een onmiskenbare moderniteit uit dankzij de hoogwaardige afwerkingen. Een minimalistisch ontwerp benadrukt de functionaliteit, terwijl slimme opbergoplossingen een opgeruimde uitstraling creëren.

De vloeren, met een tijdloze textuur en duurzaamheid, verankeren de ruimte en zorgen voor een naadloze overgang tussen de verschillende leefgebieden. Verfijnde verlichting, van opvallende armaturen tot subtiele sfeerverlichting, voegt een vleugje glamour toe.

De complete metamorfose van het gelijkvloers is niet alleen een visuele triomf, maar ook een viering van vernieuwing en verfijning. Elke kamer vertelt nu een nieuw verhaal, waar comfort en esthetiek hand in hand gaan, en waar elke dag begint met een gevoel van opwinding en welzijn.

.

Ruth is niet alleen een fantastische binnenhuisarchitecte maar ook iemand die écht van aanpakken weet. De verbouwing van een ganse benedenverdieping naar een eigentijdse strakke leefomgeving met oog voor zowel gezelligheid als functionaliteit was onze grote wens. Het resultaat is verbluffend: hier konden we vroeger alleen maar van dromen.