Oeps, deze browser wordt niet meer ondersteund.
Verouderde browsers kunnen jouw computer blootstellen aan veiligheidsrisico's. Om de beste ervaring te krijgen met het gebruik van onze site, kan je best werken met een nieuwere browser. Klik op één van de icoontjes om een nieuwe browser te installeren.
Nica Home Projects - Interieurarchitect Ninove

Interieurprojecten opvolgen van A tot Z

Correcte opvolging van interieurprojecten is nodig

Interieurprojecten op een correcte manier opvolgen is van het allergrootste belang om een prachtig eindresultaat te bereiken. U weet wellicht dat (ver)bouwen niet zo leuk is. Het begint allemaal heel fijn. U wilt verbouwen, u bruist van de creatieve ideeën, u bekijkt alle mogelijke interieurs en opeens gaat het licht branden: u weet exact wat u wilt. Ook het resultaat van de verbouwing is prachtig. Het is die periode daartussen die soms leidt tot stress en ergernis. Die wil ik voor u vermijden. Hoe? Door een perfecte opvolging van mijn interieurprojecten, van eerste schets tot definitieve aflevering.

Een goed ontwerp is de basis

Natuurlijk is een goed ontwerp belangrijk, want dat is de basis van alles. Maar om tot een perfect resultaat te komen moet dat ontwerp ook perfect worden uitgevoerd. Voor die correcte opvolging van interieurprojecten –van a tot z – sta ik honderd procent in. Ik volg de zaken op alsof het om mijn eigen woning zou gaan en beheer uw projecten op zo’n manier dat u uiteindelijk geld bespaart. U hoeft later immers geen gebreken meer recht te trekken. Laat dat maar aan mij over, op het moment van realisatie zelf. Meteen dus. Niet weken, maanden of jaren later.

Weet u hoe ik de interieurprojecten opvolg?

Ik volg mijn interieurprojecten steeds zo nauwkeurig en systematisch mogelijk op. In de eerste plaats door duidelijk, helder en snel te communiceren  zowel per telefoon, per e-mail als ter plekke. Zowel met u als met de aannemers en de leveranciers waarmee ik samenwerk. Ik beantwoord elke mail zo vlug mogelijk, zeker binnen de 24 uur. Die werkwijze blijkt trouwens heel efficiënt, want vlot en vlug communiceren doet de zaken vooruit gaan. Mondelinge afspraken noteer ik altijd schriftelijk.

Ook heel veel aandacht voor de details

Een goede afwerking én veel aandacht voor de details vergt tijd. Maar dat is nodig, want het zijn net die details die een eerste indruk nalaten bij mensen die uw interieur voor de eerste keer zien. Denk maar aan kwaliteit verlichting, deurklinken, handgrepen, afwerking binnenkant lades. Ik werk gedetailleerde uitvoeringsplannen uit waarin alle nodige informatie staat. Die helpen de aannemers en leveranciers om fouten te vermijden. Ik ontwerp verder alles in 3D zodat u een duidelijk en visueel beeld hebt van wat zal ontstaan in de loop van het project.

Geïnteresseerd in een correcte opvolging van uw interieurproject? Contacteer gerust Nica Home Projects voor meer informatie